H6 TEATRE

  • Facebook
  • Twitter

EL VERÍ DEL TEATRE

Adaptació de l´obra de Rodolf Sirera sobre les possibilitats de l´home per distingir entre el que és primer i el que va després, fins sobrepassar el món del teatre i abastar el joc de relacions entre classes socials. L´individu que té el poder i empra la força contra algú considerat inferior, amb un refinat diàleg dramàtic a la manera il·lustrada sobre vida i art, ficció i realitat, que se separen i s´apropen en un joc que desemboca en un final imprevist...

 

ACTORS: Josep Riumalló, Raúl Martínez

DIRECTOR: Albert Mañé

DISSENY DE LLUM: Cesc Pastor

ESCENOGRAFIA I VESTUARI: H6 Teatre

LA PRIMERA VEGADA

LA PRIMERA

Hi ha coses a la nostra vida que ens pasen per primera vegada i perquè enganyar-nos, acostumen a ser un desastre. Però explicar-ho sempre ens ajuda, per contrastar opinions i sobretot per veure què, sempre hi ha algú que esta més cardat que nosaltres. 

LA PRIMERA VEGADA és una terapia, una exposició, de com de malament li pot anar a un individú les seves primeres vegades.

 

INTERPRETACIÓ I AUTORIA: Raúl Martínez

ESCENOGRAFIA I VESTUARI: H6 Teatre

ART

ART, és el més intel·ligent i divertit tractat mundial sobre l´amistat. Si la teva amistat es basa en un mutu acord tàcit, que passa quan un dels teus amics fa alguna cosa completament diferent i inesperada?

La pregunta és: Ets qui creus que ets o ets qui els teus amics creuen que ets?

 

ACTORS: Josep Riumalló, Alfons Del Rio, Raúl Martínez

DIRECTOR: Albert Mañé

DISSENY DE LLUM: Cesc Pastor

ESCENOGRAFIA I VESTUARI: H6 Teatre

EL CONTRACTE

PROPERAMENT!

H6 produccions