EL MOTIVADOR

"Us heu preguntat mai: sóc feliç?

Molts de vosaltres pensareu:

tinc salut, feina, amics, una família que m’estima...

D’acord, però, sou realment gent feliç?

És aquesta la vida que volíeu?

Penseu-hi!!!"

En Faixedas es converteix en un “coach” motivacional per tal de donar-vos les claus per una vida tan plena i feliç com la seva. O no.

Després de l’èxit del seu primer espectacle Bona nit, benparits!, en Fel Faixedas explica el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, envolcallat amb l’humor que el caracteritza.

motivador xarxes1.jpg

BONA NIT BENPARITS!

Bona nit Benparits! és el primer projecte en solitari d´en Fel Faixedas.

Després de dotze anys a Teatre de Guerrilla i vuit amb Xuriguera&Faixedas, l’actor d’Arbúcies presenta el seu primer espectacle on combinarà l’humor, la música, la reflexió i la crítica per tal que el públic gaudeixi al llarg de 70 minuts.

Acompanyat de tres pantalles on es projectarà la seva banda de músics, el Furgon Oscuro, en Faixedas ens interpretarà 5 cançons, amb lletra i música d’ell mateix, on anirà desgranant 5 fets vitals en les nostres vides: néixer, créixer, reproduir-se, morir i, per què no, ressuscitar.

En aquest concert també hi haurà artistes convidats virtualment com Gossos, Adrià Puntí, Miqui Puig, Judit Neddermann i Roger de Gràcia, interpretant els temes d’en Faixedas i la seva banda.

Entre cançó i cançó, l’actor ens explicarà com veu el món i la vida un clown del Montseny.

PastedGraphic-4 copia.jpg

FAIXEDAS I PUNT

Faixedas i punt és un espectacle d'humor, de petit format, on la interacció amb el públic fa que cada funció sigui única i diferent.

És un monóleg o una roda de premsa?

Faixedas i Punt ho és tot. Històries esbojarrades, improvitzacions compartides i riures assegurats al llarg de 70 minuts de bon humor.

F i punt cartell.jpg
dossier selvacultura
escenics.jpeg

Espectacles inclosos al dossier de professionals de Selva Cultura, Escènics i Programa.cat

    © 2019 per H6 Produccions