NI RASTRE DE QUI VAM SER

Dos personatges encorats en un passat borròs fan feina a l'escenari. Com ahir, com sempre. Avui, però, serà un dia diferent. Ara, que ja han obert els teatres, els podrem anar a veure.

Fel Faixedas i Carles Xuriguera tornen a presentar espectacle 10 anys després del seu LIVE.

rastre cartell gennèric.jpg

EL MOTIVADOR

"Us heu preguntat mai: sóc feliç?

Molts de vosaltres pensareu:

tinc salut, feina, amics, una família que m’estima...

D’acord, però, sou realment gent feliç?

És aquesta la vida que volíeu?

Penseu-hi!!!"

En Faixedas es converteix en un “coach” motivacional per tal de donar-vos les claus per una vida tan plena i feliç com la seva. O no.

Després de l’èxit del seu primer espectacle Bona nit, benparits!, en Fel Faixedas explica el seu particular univers, on la realitat i la ficció es confonen, envolcallat amb l’humor que el caracteritza.

motivador xarxes1.jpg

FAIXEDAS I PUNT

Faixedas i punt és un espectacle d'humor, de petit format, on la interacció amb el públic fa que cada funció sigui única i diferent.

És un monóleg o una roda de premsa?

Faixedas i Punt ho és tot. Històries esbojarrades, improvitzacions compartides i riures assegurats al llarg de 70 minuts de bon humor.

PastedGraphic-4 copia.jpg
F i punt cartell.jpg

LA FORÇA D'UN DESTÍ

Amb vint-i-un anys, Ceferino Carrión fuig de l’Espanya franquista, grisa i asfixiant, cap a Estats Units buscant aires nous. A Nova York canviarà d’identitat i es convertirà en ciutadà nord-americà amb el nom de Jean Leon. De NY fuig a Hollywood, on un seguit de cops de sort el porten a viure a un pam de la glòria, a tocar de les estrelles de cinema que admira i de qui es convertirà en amic i confident.

Frank Sinatra, James Dean, Marilyn Monroe, Paul Newman,...són alguns dels amics del protagonista de "La força d’un destí".

Fel Faixedas a l’escenari, acompanyat del músic Pep Poblet, i Carles Xuriguera a la direcció, amb Anna Casals en l’ajudantia, portaran de gira pels teatres de Catalunya l’adaptació teatral de la novel·la “La força d’un destí” de Marti Gironell, premi Ramon Llull 2018.

destí cartell.jpg
dossier selvacultura
escenics.jpeg
pro.cat.jpg

Espectacles inclosos al dossier de professionals de Selva Cultura, Escènics i Programa.cat

H6 produccions